Wuff it! Shampoo & hoitoaine koiranpennuille

Wuff it! Shampoo & hoitoaine koiranpennuille
Wuff it! Shampoo & hoitoaine koiranpennuille
13,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Luonnollinen, kosteuttava shampoon ja hoitoaineen yhdistävä tuote, joka ehkäisee koiranpennun turkin takkuuntumista ja sähköisyyttä. Lopputuloksena on helposti hoidettava ja kammattava turkki. Mieto, puhdistava koostumus sisältää luonnon uutteita, jotka ylläpitävät pehmeää ja tervettä turkkia. Hoitava kamomilla varmistaa ylellisen ja mukavan kylpyhetken kaikille. Tuotteeseen on lisätty hoitoaine pitämään iho pehmeänä erityisesti pentukarvan vaihtumisen aikaan. Kätevä pumppupullo. Koko: 300 ml.

Holistinen Wuff It! Premium -turkinhoitotuotesarja koostuu käsintehdyistä, luonnollisista luomuraaka-aineista valmistetuista shampoista ja hoitoaineista koirille ja kissoille. Hellävaraisen hoitavien tuotteiden kehityksessä on hyödynnetty Pohjois-Eurooppalaista viisautta kasvien vaikutuksista ja tehosta ihon, turkin ja kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Myös parhaat eläinlääkärit ja farmaseutit ovat toimineet osana tuotteiden kehitystiimiä tuomassa oman lääketieteellisen näkemyksensä.

Tuotteiden valmistuksessa on hyödynnetty kasveja pohjoisen luonnosta. Ne sisältävät kasviuutteita, öljyjä, tislattuja öljyjä, lähdevettä ja mietoja, luonnollisia, aromaterapeuttisia aineita. Nämä erityiset raaka-aineet pehmentävät ja ravitsevat ihoa ja turkkia, neutralisoivat hajuja, vähentävät allergisten reaktioiden riskiä ja pitävät lemmikin turkin puhtaana ja terveenä.

Wuff It! on ensimmäinen valmistaja maailmassa, joka on tuonut täysin luonnonmukaisen lähestymistavan lemmikkien turkin ja ihonhoitoon.
Arvostelut 0 arvostelua