Wuff it! Puppy - Shampoo koiranpennuille

Wuff it! Puppy - Shampoo koiranpennuille
Wuff it! Puppy - Shampoo koiranpennuille
13,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Hellävarainen ja mieto shampoo koiranpentujen pehmeälle turkille ja herkälle iholle. Kamomillauutteen rauhoittava ja hoitava vaikutus näkyy pienen ystäväsi ihossa ja turkissa pitkään. Kätevä pumppupullo. Koko: 300 ml.

Holistinen Wuff It! Premium -turkinhoitotuotesarja koostuu käsintehdyistä, luonnollisista luomuraaka-aineista valmistetuista shampoista ja hoitoaineista koirille ja kissoille. Hellävaraisen hoitavien tuotteiden kehityksessä on hyödynnetty Pohjois-Eurooppalaista viisautta kasvien vaikutuksista ja tehosta ihon, turkin ja kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Myös parhaat eläinlääkärit ja farmaseutit ovat toimineet osana tuotteiden kehitystiimiä tuomassa oman lääketieteellisen näkemyksensä.

Tuotteiden valmistuksessa on hyödynnetty kasveja pohjoisen luonnosta. Ne sisältävät kasviuutteita, öljyjä, tislattuja öljyjä, lähdevettä ja mietoja, luonnollisia, aromaterapeuttisia aineita. Nämä erityiset raaka-aineet pehmentävät ja ravitsevat ihoa ja turkkia, neutralisoivat hajuja, vähentävät allergisten reaktioiden riskiä ja pitävät lemmikin turkin puhtaana ja terveenä.

Wuff It! on ensimmäinen valmistaja maailmassa, joka on tuonut täysin luonnonmukaisen lähestymistavan lemmikkien turkin ja ihonhoitoon
Arvostelut 0 arvostelua