Wuff it! Itchin' for relief - Kutinaa hillitsevä shampoo koirille

Wuff it! Itchin' for relief - Kutinaa hillitsevä shampoo koirille
Wuff it! Itchin' for relief - Kutinaa hillitsevä shampoo koirille
13,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Männyn- ja kuusenneulasuutteesta johdettua karoteenia sisältävä shampoo, joka auttaa vähentämään ihon hilseilyä, lievittämään kutinaa ja vähentämään hyönteisten puremista johtuvaa ärsytystä. Kuusi ja mänty ovat yleisiä puulajeja Baltian alueella. Männyn- ja kuusenneulaset sisältävät runsaasti biologisesti aktiivisia ainesosia, jotka toimivat viruksia vastaan ja nopeuttavat ihon uusiutumista. Hellävarainen Itchin 'for Relief soveltuu päivittäiseen käyttöön. Kätevä pumppupullo. Koko: 300 ml.

Holistinen Wuff It! Premium -turkinhoitotuotesarja koostuu käsintehdyistä, luonnollisista luomuraaka-aineista valmistetuista shampoista ja hoitoaineista koirille ja kissoille. Hellävaraisen hoitavien tuotteiden kehityksessä on hyödynnetty Pohjois-Eurooppalaista viisautta kasvien vaikutuksista ja tehosta ihon, turkin ja kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Myös parhaat eläinlääkärit ja farmaseutit ovat toimineet osana tuotteiden kehitystiimiä tuomassa oman lääketieteellisen näkemyksensä.

Tuotteiden valmistuksessa on hyödynnetty kasveja pohjoisen luonnosta. Ne sisältävät kasviuutteita, öljyjä, tislattuja öljyjä, lähdevettä ja mietoja, luonnollisia, aromaterapeuttisia aineita. Nämä erityiset raaka-aineet pehmentävät ja ravitsevat ihoa ja turkkia, neutralisoivat hajuja, vähentävät allergisten reaktioiden riskiä ja pitävät lemmikin turkin puhtaana ja terveenä.

Wuff It! on ensimmäinen valmistaja maailmassa, joka on tuonut täysin luonnonmukaisen lähestymistavan lemmikkien turkin ja ihonhoitoon
Arvostelut 0 arvostelua