Versele-Laga Nature FerretTäysravinto freteille, 750 g

Versele-Laga Nature FerretTäysravinto freteille, 750 g
Versele-Laga Nature FerretTäysravinto freteille, 750 g
7,95 €
Sisältää alv. 14.00 %

Versele-Laga Nature Ferret on erityisesti frettien ravitsemustarpeisiin kehitetty täysravinto.


Laadukas yhdistelmä luonnollisia ainesosia sisältää kaikki tärkeät ravintoaineet, vitamiinit, kivennäisaineet ja aminohapot terveyteen ja elinvoimaan. Nature Ferret sisältää eläinvalkuaista ja rasvaa kanasta, lampaasta ja lohesta, joita fretit tarvitsevat tasapainoiseen ravitsemukseensa. Funktionaaliset aineosat varmistavat optimaalisen ruuansulatuskanavan toiminnan, hyvän suuhygienian ja hampaiden kunnon sekä kiiltävän turkin. Monipuolinen sekoitus eri raaka-aineita on erittäin maistuva ja tarjoaa sopivasti vaihtelua. Yucca-uute auttaa neutralisoimaan epämiellyttäviä hajuja. Ilmatiivis aroma-pakkaus säilyttää ruuan optimaalisen maun ja tuoreuden.


Koostumus: Liha ja eläinperäiset tuotteet, viljat, kasviperäiset tuotteet, öljyt ja rasvat, hiiva, kala ja kalaperäiset tuotteet, kananmuna ja kananmunaperäiset tuotteet, kivennäisaineet, frukto-oligosakkaridit, yucca-uute.

Ravintoainekoostumus: Valkuainen 35 %, rasva 18 %, raakakuitu 1,5 %, hehkutusjäännös 7 %, kalsium 1,10 %, fosfori 0,9 %, lysiini 1,5 %, metioniini 0,8 %.

Ravitsemukselliset lisäaineet / kg: A-vitamiini 32 000 IU, D3-vitamiini 1 600 IU, E-vitamiini 120 mg, C-vitamiini 25 mg, kuparisulfaatti 10 mg, tauriini 1 200 mg.


Annostus: Fretin koosta ja iästä riippuen n. 50-80 g täysravintoa / fretti / vrk.

Pakkauskoko: 750 g

Arvostelut 0 arvostelua