PrimaCat Deluxe Tonnikalaa ja sardiinia, paté, 80 g

PrimaCat Deluxe Tonnikalaa ja sardiinia, paté, 80 g
PrimaCat Deluxe Tonnikalaa ja sardiinia, paté, 80 g
0,47 €
0,95 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus Varastossa

PARASTA ENNEN 02/19 VARASTOSTA LÖYTYY 22kplSykähdyttävästä sardiinista ja tonnikalasta koostuva Deluxe PrimaCat –annosateria saa kissasi pyrähtämään paikalle kun raotat purkin kantta. Reilusti lihaa sisältävä paté on täydellistä täydennysravintoakissallesi. Se sisältää vain rutkasti aitoa lihaa ja kissasi tarvitsemaa nestettä, vettä. Yksinkertaista ja herkullista – Simply Catlicious! Tonnikala-sardiini -paté valmistetaan 100 % luonnollisista, ihmisravinnontasoisista raaka-aineista ilman keinotekoisia maku-, säilöntä- tai väriaineita ja sokeria. Tölkissä on kätevä easy peel -avausmekanismi.


Koostumus: Kala ja kalan sivutuotteet (tonnikala 42 %, sardiini 5 %), vesi.

Lisäaineet: Ravitsemukselliset lisäaineet: E-vitamiini 33 mg/kg.


Ravintoaineet: Kosteus 81 %, raakavalkuainen 10 %, raakaöljyt- ja rasvat 3 %, raakakuitu 0,5 %, hehkutusjäännös 1 %.


Ruokintaohje: Täydennysravintoa. Alle 3-kiloiselle kissalle noin 1-2 annostölkkiä ja yli 3-kiloiselle 2-3 annostölkkiä. Jaa päivittäiset annosmäärät vähintään kahteen eri ateriaan. Päivittäinen ravinnontarve riippuuesim. kissan rodusta, iästä ja aktiivisuudesta. Tarjoa huoneenlämpöisenä ja pidä aina raikasta juomavettä saatavilla.


Käyttöohje: Säilytä viileässä ja kuivassa, avattu tölkki jääkaapissa.


Pakkauskoko: 80 g


Tuotteen valmistaja on niin vakuuttunut annosaterioiden erinomaisuudesta, että on antanut niille 100 % makutakuun: Jos kissasi ei ole tuotteeseen tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Lue lisää http://www.primacat.fi/makutakuu

Arvostelut 0 arvostelua