PrimaCat Deluxe Tonnikalaa ja kanaa, paté, 80 g

PrimaCat Deluxe Tonnikalaa ja kanaa, paté, 80 g
PrimaCat Deluxe Tonnikalaa ja kanaa, paté, 80 g
0,95 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus Varastossa

Taivaallista tonnikalaa ja kananlihaa sisältävä Deluxe PrimaCat -annosateria kruunaa kissasi aterian aktiivisen päivän tiimellyksessä. Runsaasti lihaa sisältävä paté on ihanteellisinta täydennysravintoa kissallesi.Se sisältää 74 % aitoa lihaa ja kissasi tarvitsemaa nestettä, vettä. Yksinkertaista ja herkullista - Simply Catlicious! Tonnikala-kana -paté on valmistettu 100 % luonnollisista, ihmisravinnon tasoisista raaka-aineista.Purkissa on kätevä easy peel -avausmekanismi.


Koostumus: Kala ja kalan sivutuotteet (tonnikala 56 %) liha ja eläinperäiset sivutuotteet (kana 18 %), vesi.


Lisäaineet: Ravitsemukselliset lisäaineet: E-vitamiini 33 mg/kg.


Ravintoaineet: Kosteus 82 %, raakavalkuainen 9 %, raakaöljyt- ja rasvat 4 %, raakakuitu 0,5 %, hehkutusjäännös 1 %.


Ruokintaohje: Täydennysravintoa. Alle 3-kiloiselle kissalle noin 1-2 annostölkkiä ja yli 3 -kiloiselle 2-3 annostölkkiä. Jaa päivittäiset annosmäärät vähintään kahteen eri ateriaan. Päivittäinenravinnontarve riippuu esim. kissan rodusta, iästä ja aktiivisuudesta. Tarjoa huoneenlämpöisenä ja pidä aina raikasta juomavettä saatavilla.


Käyttöohje: Säilytä viileässä ja kuivassa, avattu tölkki jääkaapissa.


Pakkauskoko: 80 g


Tuotteen valmistaja on niin vakuuttunut annosaterioiden erinomaisuudesta, että on antanut niille 100 % makutakuun: Jos kissasi ei ole tuotteeseen tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Lue lisää http://www.primacat.fi/makutakuu

Arvostelut 0 arvostelua