PrimaCat Deluxe Tonnikalaa ja kanaa hyytelössä, 50 g

PrimaCat Deluxe Tonnikalaa ja kanaa hyytelössä, 50 g
PrimaCat Deluxe Tonnikalaa ja kanaa hyytelössä, 50 g
0,95 €
Sisältää alv. 14.00 %

True Tuna -annospussi sisältää yhteensä 55 % lihaa täyteläisen tonnikalan ja mehevän kanan muodossa. Lisukkeena on ripaus riisiä (1 %) ja kissasi hyvinvoinnista huolehtivaa vettä. Hyytelöity luonnollisella merileväuutteella.Lihansyöjän päivittäiseen ruokavalioon suunnitellut annospussit on valmistettu parhaista raaka-aineista. 100 % luonnollinen sisältö, ei keinotekoisia väri-, maku tai säilöntäaineita. Ei sisällä vehnää ja sokeria.


Koostumus: Tonnikala 55 %, kana 4 %, riisi 1 %, vesi 40 %.


Ravintoaineet: Raakavalkuainen 13,0 %, raakaöljyt ja -rasvat 0,5 %, raakakuitu < 0,1 %, hehkutusjäännös 1,4 %, kosteus 84,0 %. Hyytelöity luonnollisesti merileväuutteilla.


Ruokintaohje: Täydennysravintoa. 4-5 -kiloiselle kissalle noin 4-5 annospussia päivässä jaettuna vähintään kahteen eri ateriaan. Päivittäinen ravinnontarve riippuu esim. kissan rodusta, iästä ja aktiivisuudesta.

Tarjoa huoneenlämpöisenä ja pidä aina raikasta juomavettä saatavilla.


Käyttöohje: Säilytä kuivassa ja viileässä, avattu pakkaus jääkaapissa.


Pakkauskoko: 50 g


Tuotteen valmistaja on niin vakuuttunut annosaterioiden erinomaisuudesta, että on antanut niille 100 % makutakuun: Jos kissasi ei ole tuotteeseen tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Lue lisää http://www.primacat.fi/makutakuu

Arvostelut 0 arvostelua