PrimaCat Deluxe Kanaa / Tonnikalaa vedessä, 4 x 50 g

PrimaCat Deluxe Kanaa / Tonnikalaa vedessä, 4 x 50 g
PrimaCat Deluxe Kanaa / Tonnikalaa vedessä, 4 x 50 g
3,49 €
Sisältää alv. 14.00 %

Kanalihaa ja tonnikalaa vedessä. Täydennysravinto kissoille.


Classy Chicken & Tender Tuna - lihansyöjän mehevän lihaiset suosikit kätevässä yhdistelmäpakkauksessa. Sisältönä kaksi annosta kanaa ja kaksi annosta tonnikalaa. Classy Chicken sisältää 70 % mureaa kanan rintafileetä, Tender Tuna 75 % tonnikalan fileetä. Molemmissa lisukkeena hiukkanen riisiä (3 %) ja kissasi nesteytyksestä huolehtivaa vettä. Deluxe PrimaCat -annospussien ruoka on valmistettu parhaista raaka-aineista. 100 % luonnollinen sisältö, ilman minkäänlaisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. Sokeriton.


Tonnikalaa vedessä

Koostumus: Tonnikala 75 %, riisi 3 %, vesi 22 %.

Ravintoaineet: Raakavalkuainen 17,5 %, raakaöljyt ja -rasvat 0,6 %, raakakuitu < 0,1 %, hehkutusjäännös 1,0 %, kosteus 80,0 %.


Kanaa vedessä

Koostumus: Kananrinta 70 %, riisi 3 %, vesi 27 %.

Ravintoaineet: Raakavalkuainen 17,5 %, raakaöljyt ja -rasvat 0,9 %, raakakuitu < 0,1 %, hehkutusjäännös 1,0 %, kosteus 80,0 %.


Ruokintaohje: Täydennysravintoa. 4-5 -kiloiselle kissalle noin 4-5 annospussia päivässä jaettuna vähintään kahteen eri ateriaan. Päivittäinen ravinnontarve riippuu esim. kissan rodusta, iästä ja aktiivisuudesta. Tarjoa huoneenlämpöisenä ja pidä aina raikasta juomavettä saatavilla.

Käyttöohje: Säilytä kuivassa ja viileässä, avattu pakkaus jääkaapissa.


Yhdistelmäpakkaus (400 g) sisältää: 2 x 50 g annospussia tonnikalaa vedessä, 2 x 50 g annospussia kananlihaa vedessä.


 Tuotteen valmistaja on niin vakuuttunut annosaterioiden erinomaisuudesta, että on antanut niille 100 % makutakuun: Jos kissasi ei ole tuotteeseen tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Lue lisää http://www.primacat.fi/makutakuu

Arvostelut 0 arvostelua