PrimaCat Deluxe Kanaa, tonnikalaa ja maksaa, paté

PrimaCat Deluxe Kanaa, tonnikalaa ja maksaa, paté
PrimaCat Deluxe Kanaa, tonnikalaa ja maksaa, paté
0,95 €
Sisältää alv. 14.00 %

Kana-tonnikala-maksa -paté. Täydennysravinto kissoille.


Mehevä annos kanaa, tonnikalaa ja kanan maksaa (yht. 58 %) sekä kissasi tarvitsemaa elintärkeää vettä. Siinä reseptimme herkulliseen Deluxe PrimaCat -annosateriaan. Yksinkertaista, herkullista ja erittäin terveellistä kissallesi, sen iästä riippumatta. Raaka-aineet ovat niin korkealaatuisia, että ne sopisivat myös ihmisravinnoksi.100 % luonnolliset raaka-aineet ilman viljoja ja sokeria. Säilyketölkissä on kätevä easy peel -avausmekanismi.


Koostumus: Kala ja kalan sivutuotteet (tonnikala 29 %) liha ja eläinperäiset sivutuotteet (kana 26 %, kanan maksa 4 %), vesi.

Ravintoaineet: Kosteus 80 %, raakavalkuainen 12 %, raakaöljyt- ja rasvat 4 %, raakakuitu 0,5 %, hehkutusjäännös 1,5 %.


Ruokintaohje: Täydennysravintoa. Alle 3-kiloiselle kissalle noin 1-2 annostölkkiä ja yli 3-kiloiselle 2-3 annostölkkiä. Jaa päivittäiset annosmäärät vähintään kahteen eri ateriaan. Päivittäinen ravinnontarve riippuu esim. kissan rodusta, iästä ja aktiivisuudesta. Tarjoa huoneenlämpöisenä ja pidä aina raikasta juomavettä saatavilla.

Käyttöohje: Säilytä viileässä ja kuivassa, avattu tölkki jääkaapissa.


Pakkauskoot: 80 g, monipakkaus 3 x 80 g


Tuotteen valmistaja on niin vakuuttunut annosaterioiden erinomaisuudesta, että on antanut niille 100 % makutakuun: Jos kissasi ei ole tuotteeseen tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Lue lisää http://www.primacat.fi/makutakuu

Arvostelut 0 arvostelua