PrimaCat Deluxe Chic Chicken -yhdistelmäpakkaus, 4 x 50 g

PrimaCat Deluxe Chic Chicken -yhdistelmäpakkaus, 4 x 50 g
PrimaCat Deluxe Chic Chicken -yhdistelmäpakkaus, 4 x 50 g
3,49 €
Sisältää alv. 14.00 %

Mehevää kanaa kahdella tavalla: kanaa, surimia ja juustoa hyytelössä. Deluxe PrimaCat Chic Chicken on kahden eri kana-annoksen monipakkaus, joka kruunaa kissasi päivän. Annoksissa on pääraaka-aineena maukasta kanaa lisukkeenaan samettista surimia tai täyteläistä juustoa. Molemmissa annoksissakyytipoikana on ripaus riisiä (1 %) sekä kissasi tarvitsemaa vettä. Hyytelöity luonnollisella merileväuutteella.  100 % luonnollinen sisältö, ei keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. Ei sisällä vehnää tai sokeria.


Kanaa ja juustoa hyytelössä

Koostumus: Kananrinta 60 %, juusto 4 %, riisi 1 %, vesi 35 %.

Ravintoaineet: Raakavalkuainen 15,0 %, raakaöljyt ja -rasvat 2,6 %, raakakuitu < 0,1 %, hehkutusjäännös 1,0 %, kosteus 81,0 %. Hyytelöity luonnollisesti merileväuutteilla.


Kanaa ja surimia hyytelössä

Koostumus: Kananrinta 60 %, surimi 4 %, riisi 1 %, vesi 35 %.

Ravintoaineet: Raakavalkuainen 15,0 %, raakaöljyt ja -rasvat 1,6 %, raakakuitu < 0,1 %, hehkutusjäännös 1,0 %, kosteus 81,0 %. %. Hyytelöity luonnollisesti merileväuutteilla.


Ruokintaohje: Täydennysravintoa. 4-5 -kiloiselle kissalle noin 4-5 annospussia päivässä jaettuna vähintään kahteen eri ateriaan. Päivittäinen ravinnontarve riippuu esim. kissan rodusta, iästä ja aktiivisuudesta. Tarjoa huoneenlämpöisenä ja pidä aina raikasta juomavettä saatavilla.


Käyttöohje: Säilytä kuivassa ja viileässä, avattu pakkaus jääkaapissa.


Yhdistelmäpakkaus (400 g) sisältää: 2 x 50 g annospussia Kanaa ja juustoa hyytelössä, 2 x 50 g annospussia Kanaa ja surimia hyytelössä


Tuotteen valmistaja on niin vakuuttunut annosaterioiden erinomaisuudesta, että on antanut niille 100 % makutakuun: Jos kissasi ei ole tuotteeseen tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Lue lisää http://www.primacat.fi/makutakuu

Arvostelut 0 arvostelua