Opti Form Koirille 100 tab

Opti Form Koirille 100 tab
Opti Form Koirille 100 tab
8,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa

Opti Form varmistaa kauniin turkin, edistää ruokahalua ja antavat elinvoimaa. Auttaa vastustamaan stressin vaikutuksia.

Opti Form on panimohiivatabletteja jotka on rikastettu prebiooteilla, orgaanisella seleenillä ja betaglucanilla. Se on valmistettu erittäin korkealaatuisesta, luonnollisesta panimohiivasta, joka on luonnollinen B-vitamiinin sekä välttämättömien aminohappojen ja mineraalien lähde. B-vitamiini, foolihappo ja sinkki varmistavat kauniin turkin, edistävät ruokahalua ja antavat elinvoimaa. Auttaa vastustamaan stressin vaikutuksia.

Opti Form sisältää useita ravitsemuksellisesti tärkeitä ravintolisäaineita jotka tukevat hyvää terveyttä ja vastustuskykyä.


Opti Formissa sisältää korkealuokkaista panimohiivaa B-vitamiinin lähteenä, joka auttaa edistämään kiiltävää turkkia. ß-glucanit auttavat vahvistamaan vastustuskykyä. MOS (mannan-oligo-sakkaridit) tukevat suoliston optimaalista toimintaa.


Opti Form Tabletit ovat erittäin maukkaita ja sopivat annettavaksi sairauden jälkeen toipilaalle, piristystä kaipaavalle tai terveelliseksi välipalaksi koirallesi.

Käyttöohjeet :

Pienet koirat (<10 kg aikuinen paino): 1 tabletti päivässä.

Keskikokoisille koirille (10-20 kg aikuisten paino): 2 tablettia päivässä.

Suuret koirat (> 20 kg aikuinen paino): 3 tablettia päivässä.

Ravintoaineet: Proteiini 40% , rasva 0,8%, tuhka 6% , kuitu 0,06% . Ravitsemukselliset lisäaineet : 3b8.10 - luonnonmukaisina seleeniä (tuotettu Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060) 0,32 mg / kg. Koostumus: Oluthiiva - Saccharomyces cerevisiae 88,5% , ß-glukaaneja 3% , Mannan-oligosakkaridit (MOS) 1,5%

Arvostelut 0 arvostelua