Nutrolin Sportti 500 ml

Nutrolin Sportti 500 ml
Nutrolin Sportti 500 ml
39,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa

Rasvahappovalmiste erityisesti raskaita fyysisiä suorituksia tekeville työ-, metsästys- ja urheilukoirille.

Nutrolin Sportti on kehitetty erityisesti työ- ja urheilukoirien tarpeisiin. Se auttaa suojaamaan elimistöä kovassa rasituksessa ja nopeuttaa siten myös koiran palautumista suorituksen jälkeen. Tuki- ja liikuntaelimiin kohdistuva rasitus aiheuttaa niissä tulehdusta ja oksidatiivista stressiä. Nutrolin Sportin sisältämä kalaöljy tarjoaa runsaasti tulehdusta hillitseviä Omega-3 -rasvahappoja sekä solukalvoja suojaavia antioksidantteja, E-vitamiinia ja astaksantiinia.


Nutrolin Sportti -valmisteen antaminen koiralle kannattaa aloittaa jo muutamaa kuukautta ennen valmennus-, kisa- tai metsästyskauden alkua, jolloin lihakset ja kudokset ehditään tankata luonnollisilla antioksidanteilla ja rasvahapoilla ennen rasituksen alkamista. Annostelua jatketaan seuraavaan lepokauteen saakka tai annetaan ympärivuotisesti, mikäli koira tekee työtä jatkuvasti ilman pitkiä taukoja.


Koostumus / 10 ml:


Kalaöljy EPA + DHA 2000 mg Aktaksantiini 2 mg (Haematococcus pluvialis) E-vitamiini 100 mg


Muut:


Rypsiöljy

Rosmariiniuute

Tokoferoliseos


* 100% luonnollisia raaka-aineita.Päiväannos:


Koiran paino/kg  Millilitraa (ml)
< 105
157,5
2010
3012,5
4015Saatavana 500 ml pullossa.


Avattu pakkaus säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä 3 kk kuluessa. Öljy sisältää punaista pigmenttiä, joka saattaa värjätä esimerkiksi tekstiilejä

Arvostelut 0 arvostelua