Karlie NORTHMATE® GREEN, syömistä hidastava ruokinta-alusta

Karlie NORTHMATE® GREEN, syömistä hidastava ruokinta-alusta
Karlie NORTHMATE® GREEN, syömistä hidastava ruokinta-alusta
29,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Ruohomattoa muistuttavat erikoisruokinta-alustat, jotka tekevät ruoka-ajasta hauskan ja haastavan aktivointituokion. Ripottele koiran ruoka-annos ulokkeiden väleihin, jonka jälkeen koira saa kaivella kuonollaan ja lipoa kielellään ruuan suuhunsa. NORTHMATE® GREEN -alustat auttavat tehokkaasti hidastamaan syömisnopeutta ja ehkäisemään siten ruuan hotkimista ja ilman nielemistä / mahalaukun kiertymää. Lopputuloksena on iloisempi, hyvinvoiva koira.

Alustoista voidaan tarjoilla niin kuiva- kuin säilykeruokaa. Täytä tahnalla tai nameilla, kun haluat ekstra-aktivointia koirallesi. NORTHMATE® GREEN -alustat on valmistettu kovamuovista (ei sisällä ftalaatteja), joka kestää hyvin myös ulkokäyttöä ja on tiskikonepesunkestävää. Alustat ovat malliltaan soikeita.

GREEN MINI -alusta soveltuu pienille koirille, koiranpennuille ja myös lyhytkuonoisille roduille. Väri: Vihreä. Koko: 29 x 22,5 cm. Ulokkeiden korkeus max. 7 cm.

GREEN-LARGE alusta käy keskikokoisille ja suurille koirille. Väri: Vihreä. Koko: 40 x 30 cm. Ulokkeiden korkeus max. 10 cm.

NORTHMATE ® CATCH on tarkoitettu erityisesti kissoille. Alustasta voidaan tarjoilla niin kuiva- kuin säilykeruokaa. Täytä tahnalla tai nameilla, kun haluat ekstra-aktivointia. Väri: Liila. Koko: 27 x 23 cm. Ulokkeiden korkeus max. 8 cm.

Huomaa: Tarkkaile koiraa/kissaa ensimmäisillä käyttökerralla. Älä jätä koiraa kupin kanssa valvomatta. Älä käytä NORTHMATE ® GREEN -kuppia, jos koiralla on suusairaus tai haavoja ikenissä.
Arvostelut 0 arvostelua