Jämpti Pro sinkitty+maalattu, ovielementti MEDI

Jämpti Pro sinkitty+maalattu, ovielementti MEDI
Jämpti Pro sinkitty+maalattu, ovielementti MEDI Jämpti Pro sinkitty+maalattu, ovielementti MEDI Jämpti Pro sinkitty+maalattu, ovielementti MEDI
129,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa

Laadukas ovellinen elementti koiratarhan tekemiseen. Materiaali sinkittyä ja jauhepolttomaalattua terästä. Elementin leveys 200 cm ja korkeus 184 cm.

Verkon silmäkoko 50x100 mm, materiaalivahvuus 4 mm. Elementin kehä on halkaisijaltaan 32 mm pyöröputkea.

Oven kiinnitys muihin elementteihin on liitoksen avulla helppoa ja lukitusmekanismi on yksinkertainen ja toimiva. Ovielementissä on kaksi lukkoa.

 Elementeissä jokainen lanka on kiinnitetty hitsaamalla kehään - poikkeaa siis markkinoilla olevista ruuvatuista tai niitatuista malleista. Oven leveys 60 cm ja korkeus 155 cm, oven alla kynnys 25 cm. Rakenna elementeistä ja ovielementeistä haluamasi kokoinen tarha väliseinineen!

Ovielementin ovi aukeaa sekä sisään että ulospäin. Oven lukot ovat avattavissa ja suljettavissa molemmin puolin tarhaa. Jokaisen elementin mukana toimitetaan kaksi kiinnityskappaletta, joita voi tilata tarpeen mukaan lisää myös erikseen. Koska kiinnityskohdan voi määritellä vapaasti, voi elementeistä rakentaa tarhan myös epätasaiseen maastoon. Halutessasi voit tukea kulmat kulmatukien avulla. Jämpti Pro -kulmatuet ovat tulossa huhtikuussa, vanhat Jämpti -kulmatuet eivät sovi yhteen Pro -elementtien kanssa.

Suosittelemme asennukseen työkaluksi 1 kpl 13mm kiintolenkkiavainta tai räikkäavainta.

Tarhaelementeillä on perusväri, mutta niihin voi myös saada haluamansa erikoisvärin tai omavärin. Toimitusajat vaihtelevat värityypin mukaan.

 

Rahtikulu 35 &euro / toimitus. Toimitus Kiitolinjan kuljettamana (VALITSE TOIMITUSTAVAKSI TARHAELEMENTIT 35&euro KOTIINKULJETUS)

Koiratarhaelementit toimitetaan muista tilauksista täysin erillisinä toimituksina (toimitusaika noin yksi-kaksi viikkoa).Tuote tulee suoraan maahantuojalta

Mikäli muuta tilaat kuin tarhaelementtejä, niistä täytyy tehdä erillinen tilaus.

HUOM! TARHAT ENNAKKOLASKULLA, TOIMITUSAIKA ON NOIN VIIKKO. LASKULLA TAI OSAMAKSULLA, TOIMITUSAIKA ON NOIN 2 VIIKKOA.
Arvostelut 0 arvostelua