Jämpti lämpöeristetty koirankoppi

Jämpti lämpöeristetty koirankoppi
Jämpti lämpöeristetty koirankoppi Jämpti lämpöeristetty koirankoppi Jämpti lämpöeristetty koirankoppi Jämpti lämpöeristetty koirankoppi Jämpti lämpöeristetty koirankoppi Jämpti lämpöeristetty koirankoppi
720,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa

Ainutlaatuinen, innovatiivinen huippu-uutuus: rotaatiovalutekniikalla Suomessa valmistettu lämpöeristetty koirankoppi. Erittäin kestävä ja huoltovapaa, ei lahoa, helppo puhdistaa!

Jämpti-koirankoppi on kaksiosainen tuulikaappiosan ja varsinaisen koppiosan väliseinässä on läpinäkyvä heiluriovi, josta koiran on helppo kulkea sisään ja ulos aina halutessaan. Koirankopin ikkunasta on pihavahdin mukava päivystää ympäristön tapahtumia. Loiva katto on voimakkaasti karhennettu - suunnittelussa on näin huomioitu koirien tarve seurata pihan tapahtumia.

 Jämpti-koirankoppi toimitetaan käyttövalmiina kuljetuspakkauksessaan. Koppiosa on helppo nostaa irti, jolloin makuutilan puhdistaminen vaikka painepesurilla on kätevää. Lattiaosa on karhennettu liukastumisten välttämiseksi. Lisävarusteina Jämpti-koirankoppiin on saatavissa ulko-ovi, ulkoa luettava sisälämpömittari sekä Adax-koirankopin lämmitin - kaikki valmiiksi asennettuna. Myös valikoimamme Vet Pedit ja Pehmusti -koirankopin kuivike soveltuvat kopissa käytettäväksi. Lämmittimen kanssa ei suositella kuitenkaan yhtäaikaisesti käytettäväksi Pehmusti-koirankopin kuiviketta. Kopin pohjassa on valmis läpivienti patterin sähkökaapelille, estäen koiraa pääsemästä kaapeliin käsiksi.

Kopin kokonaispaino 60 kg. Leveys 102 cm, pituus 156 cm, korkeus 94 cm
Välioven leveys 32 cm, korkeus 46 cm, välioven kynnys 15 cm.
Sisätilojen mitat (noin) leveys * pituus * korkeus
-Tuulikaappi: 47cm * 78cm * 77cm
- Koppiosa: 82cm * 78cm * 77cm
- Oviaukon mitat: leveys alhaalta: 31 cm, ylhäältä 27 cm, korkeus 43 cm

Materiaali UV-suojattu polyeteeni.
Tuplaseinämät n. 50mm styreenieristys.
Takaseinässä ilmanvaihtoventtiili.

 TOIMITUS KOTIINKULJETUS JOTEN VALITSE TOIMITUKSEKSI TARHAELEMENTIT 35€ . TUOTE TULEE SUORAAN MAAHANTUOJALTA!

Arvostelut 0 arvostelua