Insect Shield Huivi

Insect Shield Huivi
Insect Shield Huivi
9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Insect Shield Huivi on ihanteellinen hyönteisiä karkottava asuste koirille, jotka viettävät paljon aikaa ulkona. Huivi auttaa pitämään koiraa piinaavat hyttyset, kärpäset, punkit ja kirput loitolla. Insect Shield -käsittelyssä patentoitu permetriini-hyönteiskarkote on sidottu lujasti kankaan kuituihin. Tuloksena on tehokas ja hajuton hyttyssuoja, joka kestää jopa 25 pesua!

Värit: Oranssi, vihreä.
Koko: Yksi koko, leveys 48 cm
Valmistusmateriaali: 50 % polyester, 50 % puuvilla.

Mikä Insect Shield®?


Insect Shield® on vallankumouksellinen ja tehokas keksintö taistelussa hyönteisiä vastaan!


Insect Shield® -tuotteiden valmistuksessa käytetyn teknologian ansiosta hyönteisiä karkottava vaikutus on voitu sitoa kankaan kuituihin eikä se kulu pois. Insect Shield® antaa pitkäkestoisen näkymättömän ja hajuttoman suojan hyttysiä, kärpäsiä, punkkeja ja kirppuja vastaan. Suoja kestää tuotteessa koko tuotteen eliniän. Insect Shield® -tuotteet tuovat karkotteen lähelle koiran ihoa imeytymättä koiran elimistöön. Riittää, että tuote puetaan koiralle tai koira asettuu tuotteen päälle, jolloin hyönteisiä karkottava vaikutus luodaan. Karkottava vaikutus säilyy pestävissä tuotteissa jopa 25 pesukertaa.


Insect Shield® -tuotteissa käytetty patentoitu karkote on nimeltään permetriini. Permetriini on EPA:n (US Environmental Protection Agency) rekisteröimä, erinomaiset turvallisuusluokitukset saanut aine, jota käytetään mm. lasten täishampoissa, kirppujen karkotukseen tarkoitetuissa sekä monissa muissa tuotteissa, joista osaa säätelee FDA. Myös Insect Shield® -tuotteet ovat EPA-rekisteröityjä. EPA vaatii perusteellisen näytön tuotteen tehosta hyönteisiä vastaan ennen rekisteröintiä. Monet tutkimukset ovat vahvistaneet permetriinillä käsitellyn kankaan tehon hyönteisten torjunnassa. Insect Shieldin® omat testausmetelmät ovat United States Department of Agriculture (USDA) ohjeiden mukaisia.


Ohje:

- Tuote on käsitelty biosidillä (permetriini-hyönteiskarkote). Permetriini saattaa aiheuttaa yliherkkyysoireita iholla.

- Suositellaan konepesua 30°C lämpötilassa. Älä kuivapese.

- Käytä tuotetta vain yli 7 viikon ikäisillä koiranpennuilla.

- Älä käytä tuotetta kissoilla.

- Tuotteen teho säilyy n. 25 pesukertaa.

 - Käytä tuotetta vain sen alkuperäiseen käyttötarkoitukseen.

- Älä säilytä veden ja elintarvikkeiden läheisyydessä.

 - Hävitä tuote sen menetettyä tehonsa sekajätteeseen.

Arvostelut 0 arvostelua