Hurtta Outdoors Summit talvimantteli

Hurtta Outdoors Summit talvimantteli
Hurtta Outdoors Summit talvimantteli Hurtta Outdoors Summit talvimantteli
59,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
SUMMIT PARKA - Klassikko syntyi uudelleen
Vedenpitävä
Miellyttävä yllä
3M-heijastimet
Säädettävä selänpituus, vyötärö ja kaulus
Suljettava valjasaukko selässä kokoluokissa 30-90cm
Suojaa rintakehän ja tärkeimmät lihakset
Integroitu valjas pienissä kokoluokissa 20-25cm
Avattavat takajalan kiinnityslenkit suurissa kokoluokissa 65-90cm
Konepesunkestävä

Väri:
Korppi, Kirsikka


Hurtta Summit parka on yksinkertainen tehokas tapa pitää koiran ruumiinlämpö tasaisena kylmällä säällä. Lämpömantteli täydentää lyhytkarvaisen tai pohjavillattoman koiran turkin lämmöneristyskykyä, jotta koira ei palele sille epäsuotuisissa sääolosuhteissa. Jopa paksu- ja pitkäturkkiset koirat tarvitsevat ajoittain suojaa kylmältä. Koiran lämmön tarvetta lisäävät muunmuassa seuraavat tekijät: turkin kastuminen, liikunnan jälkeinen rasitus, korkea ikä, tiineys tai erilaiset sairaudet.

Huipputekninen talvitakki suojaa koiran tärkeimmät lihasryhmät, rintakehän ja herkän vatsan alueen. Takki on nopea pukea ja riisua, minkä vuoksi se sopii erinomaisesti aktiivisen koiran lihasten lämmittämiseen ennen liikuntasuoritusta ja sen jälkeen. Tuotteessa on vedenpitävä ja hengittävä Houndtex®-kalvo ja näkyvästi sijoitetut 3M-heijastimet.

Hurtta Summit parka on täysin uudistunut ja toiminnallisempi versio jo yli kymmenenvuotiaasta klassikkotuotteesta, lämpömanttelista. Tuotetta suositellaan vaativaan käyttöön.
Arvostelut 0 arvostelua