Groomer's Edge Midnight White Shampoo 473 ml

Groomer's Edge Midnight White Shampoo 473 ml
Groomer's Edge Midnight White Shampoo 473 ml
18,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Groomer's Edge Midnight White on laimennettava shampootiiviste, joka on suunniteltu erityisesti tahrojen poistoon valkoisista ja vaaleista turkeista.
Hellävarainen shampoo kirkastaa kaikenvärisiä turkkeja. Sisältää E- vitamiinia, aloe veraa ja panthenolia, kosteuttaa luonnollisesti niin turkkia kuin ihoakin. Tasapainoitettu pH. Jättää turkkiin aloe veran ja eukalyptuksen tuoksun sekä antaa turkille upean kiillon. Sopii usein toistuvaan pesuun koirille ja kissoille. Turvallinen yli kuuden viikon ikäisille pennuille. Laimennettua shampoota 473 ml pullosta jopa 7,5 litraa!

Voidaan käyttää myös laimentamattomana, mutta suositeltu laimennnussuhde on 1:15, jotta shampoo levittyisi paremmin ja olisi taloudellisempi käytössä. Kastele eläin lämpimällä vedellä ja annostele shampoo turkkiin. Levitä ja hiero shampoo huolellisesti, varo silmiä. Huuhtele huolellisesti. Jos eläin on hyvin likainen, toista käsittely. Jos turkki on huonokuntoinen, suositellaan shampoopesun jälkeen Groomers Edge -hoitoaineen käyttöä.

Pakkauskoko 473 ml
Arvostelut 0 arvostelua