b-bark Mini (sis. akut ja laturi)

b-bark Mini (sis. akut ja laturi)
b-bark Mini (sis. akut ja laturi)
679,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Tämä täysin suomalainen koiratutka sisältää kokonaan uusia ominaisuuksia mm. koirapantaan integroitu sisäinen GSM-antenni ja vilkkuvalo etäkäynnistyksellä, kaksisuutainen äänitoiminto sekä paljon muuta. Ennen kaikkea b-Bark on erittäin toimintavarma sekä helppokäyttöinen. Ohjelmisto toimii Android, iOS ja WP8 -puhelimissa.
b-bark ohjelmisto on saatavilla Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmää käyttäviin puhelimiin (esim. Nokia Lumia 920, 820, 720, 620 ja 520) sekä Android-puhelimiin. Web-versio ohjelmasta toimii myös Applen iOS-laiteilla (iPhone&iPad) sekä kaikilla morderneilla nettiselaimilla. Ohjelmistolisenssiin sisältyy vuoden käyttöoikeus mobiiliohjelmistoon sekä web-versioon.
b-bark mini koiratutka on varustettu vaihdettavalla 16340 -akulla, jonka avulla saadaan pannalle noin vuorokauden toiminta-aika. Akku on helposti vaihdettavissa ja sen lataus onnistuu mukana tulevalla laturilla (Verkkovirta ja autolaturi). Pannasta on saatavilla myös isompi 18650-akuilla varustettu versio, jonka toiminta-aika on jopa kolme vuorokautta!
Kaksi pantavaihtoehtoa
b-bark gps-panta on saatavilla kahdella eri akkuversiolla. Pienempi panta on varustettu vaihdettavalla ja ladattavalla 16340 -paristolla, jonka avulla panta toimii n. vuorokauden. Isompi 18650-akuilla varustettu versio taasen toimii jopa viikonlopun ylitse.
b-bark-ohjelmisto käyttää laadukasta MML:n julkaisemaa kartta-aineistoa, jonka käyttöoikeus kuuluu ohjelmistolisenssiin. Käytössä on maastokartat Suomesta, Norjasta ja Virosta sekä ilmakuvat Suomesta ja Virosta. Myös tilarajat ja kiinteistötunnukset ovat mukana.
Kartat ovat erittäin tarkkoja ja niitä voidaan suurentaa menettämättä tarkkuutta. Karttaa voidaan myös pyörittää laitteen näytöllä.
Voit myös käyttää omia karttoja skannaamalla paperisen kartan, lisäämällä sen puhelimeen ja kalibroimalla sen. Kätevä ominaisuus alueilla, joista ei ole saatavilla laadukasta kartta-aineistoa sähköisessä muodossa kuten Venäjä ja Baltian maat.
b-bark on käyttövalmis paketti
Pannan mukana toimitetaan laadukkaat Li-ion akut sekä laturi (verkkovirta + auto)
Katso lisää: b-bark.com
Arvostelut 0 arvostelua