1. Rekisterinpitäjä

2. Rekisteriseloste

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus

4. Tietojen keräys5. Miten tietojani säilytetään

6. Kuka käsittelee henkilötietojani

7. Suoramarkkinointi

8. Kuinka kauan tietojani säilytetään

9. Asiakkaan oikeudet

10. Luovutetaanko henkilötietojani kolmansille osapuolille?

11. Evästeet

12. Statistiikka

13. Oikeus muutoksiin 

Tietosuojaseloste TassuMassu 1.6.2018 

1. Rekisterinpitäjä TassuMassu (y-tunnus 2251425-6) reeakivisto@tassumassu.com

2. Rekisteriseloste 

TassuMassu suojaa asiakkaidensa yksityisyyttä. Kirjautumalla omiin tietoihisi voit päivittää yhteystietosi: mikäli et ole verkkokauppa-asiakkaamme tai pääsy sinne on rajattu, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tietojen päivittämiseksi. Tämä rekisteriseloste selventää asiakkaiden henkilötietojen käyttöä. Asiakkaan tulee hyväksyä tämän rekisteriselosteen ehdot TassuMassu:n palveluita käyttääkseen. Käytämme keräämiämme tietoja ensisijaisesti laadukkaan asiakaspalvelun ja hyvän asiakaskokemuksen toimittamiseen. Tiedot ovat myös työkaluna markkinoinnin parantamiseen ja kohdentamiseen. Asiakaspalvelumme, johon voit ottaa yhteyttä myös tietosuojakysymyksissä, toimii seuraavin yhteystiedoin: reeakivisto@tassumassu.com

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Kuluttajan henkilötietoja TassuMassu:lla käytetään Asiakkuuden ylläpitoon ja hallinnointiin. Tilattujen tuotteiden toimittamiseksi; maksujen hallintaa varten; palautus- reklamaatio- ja takuuasioita varten; yhteyden pitämiseksi asiakkaaseen sähköpostitse, puhelimitse tai sosiaalisessa mediassa; tunnistamista varten; reklamaatioasioissa.Tilauksiin liittyviin asioihin. Tilausten toimitukseen sekä muuhun tilausten käsittelyyn.Asiakaskokemuksen parantamiseen ja parempaan asiakaspalveluun.Tilastointiin.Markkinoinnin toteuttamiseen. Sekä kohdennetusti että muuten: esimerkiksi suoramarkkinointi sähköpostitse (tämä kuitenkin vain kuluttajan luvalla).Oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi. Tällaisia ovat esimerkiksi kirjanpitolaki, tuotevastuu, tuoteturvallisuus ja henkilötietojen suojaus.Yksilöllisesti mukautetun palvelun tuottamiseen. Automatiikka: tuotesuositukset ja -ehdotukset; ostoskorin tallennus; tietojen analysointi. Tietoja käsitellään asiakkaan ja TassuMassun väliseen asiakassuhteeseen perustuen.Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu. 

4. Tietojen keräys

Tietoja kerätään seuraavista asioista ostosopimuksen täyttämistä varten:Asiakkaan itse antamat tiedot:

Nimi

Osoite

Puhelinnumero

Sähköposti

Henkilötunnus. Henkilötunnusta käytetään vain luottotietoja tarkistaessa laskutussopimusta varten ja sitä käsitellään vain niiden asiakaspalvelijoiden toimesta, joille tieto on oleellinen palvelun toimittamista varten. 

Asiakasnumero

Maksuhistoria

Osto historia – hinnat, alennukset sekä tilatut tuotteet.

Toimitustiedot – esimerkiksi toimitustapa ja -osoite. 

5. Miten tietojani säilytetään 

Henkilötiedot on talletettu TassuMassun sähköiseen järjestelmään, jonne on pääsy ainoastaan rekisterinpitäjän henkilökunnan jäsenillä tai muilla sen lukuun toimivilla henkilöillä, joille pääsy järjestelmään on työtehtävien vuoksi tarpeellista. TassuMassu pyrkii kohtuullisin keinoin suojaamaan henkilötiedot kaikelta tarpeettomalta käsittelyltä. 

6. Kuka käsittelee henkilötietojani

TassuMassulla voi olla lain vaatima velvoite toimittaa tietoja valtion viranomaisille (esimerkiksi poliisi, veroviranomainen). Ulkoisia maksupalveluntarjoajia (verkkopankki, Paytrail, Checkout) käytettäessä henkilön tiedot siirtyvät käytettävän palveluntarjoajan käyttöön maksun suorittamiseksi. Kuluttajan yhteystiedot annetaan myös kuljetusliikkeille tilausten toimitusta varten – pienet tilaukset toimittaa Posti, suuremmat lavatilaukset DB Schenker sekä tiedot annetaan tukulle (VipStore) mikäli tuote tulee suoraan tukusta asiakkaalle. Kaikkia ostosopimuksen vaatimia toimintoja varten asiakastietoja käsittelee TassuMassun henkilökunta. 

7. Suoramarkkinointi

Suoramarkkinointia ei toteuteta koskaan ilman asiakkaan suostumusta. Mikäli asiakas ei halua enää vastaanottaa aiemmin tilattuja suoramarkkinointiviestejä, hän voi pyytää tietojen poistamista suoramarkkinointirekisteristä. Esimerkiksi sähköpostin kautta lähetettävissä uutiskirjeissämme on viestin alaosassa unsubscribe-nappula, jolla kuluttaja voi poistaa itsensä postituslistalta.Mikäli asiakas vastustaa suoramarkkinointia, poistaa TassuMassu asiakkaan tiedot suoramarkkinointityökaluistaan ja kirjaa mahdollisiin asiakastietoihin markkinointikiellon. Markkinointikielto ei poista mahdollisia asiakastietoja TassuMassun järjestelmistä: tähän vaaditaan erillinen tietojen poistopyyntö. Asiakas voi milloin tahansa muuttaa omia asetuksiaan markkinointiin liittyen verkkokaupan omat tiedot-kohdan kautta, ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.