Ostoskorissa tuotteita Kassalle
0 kpl 0.00€
Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Blogi
Facebook, ryhmäksi 1
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tietosivut
Maksutavat

Tuotteen tiedot

b-bark Maksi panta (sis. akut ja laturi)

679.00€ (hinta sis. alv 24%)
Tuotenumero VIP=BB4341425
Valmistaja

Määrä:

Kysy lisää tuotteesta Tuotearvioinnit: 0


Tämä täysin suomalainen koiratutka sisältää kokonaan uusia ominaisuuksia mm. koirapantaan integroitu sisäinen GSM-antenni ja vilkkuvalo etäkäynnistyksellä, kaksisuutainen äänitoiminto sekä paljon muuta. Ennen kaikkea B-Bark on erittäin toimintavarma sekä helppokäyttöinen. Ohjelmisto toimii Android, iOS ja WP8 -puhelimissa.

Toimii WP8:ssa, Androidissa sekä iOS-laitteissa

b-bark ohjelmisto on saatavilla Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmää käyttäviin puhelimiin (esim. Nokia Lumia 920, 820, 720, 620 ja 520) sekä Android-puhelimiin (samsung Xcover jne). Web-versio ohjelmasta toimii myös Applen iOS-laiteilla (iPhone&iPad) sekä kaikilla morderneilla nettiselaimilla. Ohjelmistolisenssiin sisältyy vuoden käyttöoikeus mobiiliohjelmistoon sekä web-versioon.

Pitkä toiminta-aika

b-bark koiratutka on varustettu vaihdettavilla 18650 -akuilla joilla saadaan pannalle erittäin pitkä toiminta-aika. Vakioakut ovat kapasiteetiltaan 4400 mAh ja lisävarusteena olevilla tehoakuila kapasiteetti saadaan kasvatettua 6800 mAh:n asti. Akut ovat helposti vaihdettavissa ja niiden lataus onnistuu mukana tulevalla laturilla (Verkkovirta ja autolaturi).

Kaksi pantavaihtoehtoa

b-bark gps-panta on saatavilla kahdella eri akkuversiolla. Pienempi panta on varustettu vaihdettavalla ja ladattavalla 16340-paristolla, jonka avulla panta toimii n. vuorokauden. Isompi 18650-akuilla varustettu versio taasen toimii jopa yli kolme vuorokautta!

b-bark pannasta on kaksi akkuvaihtoehtoa

Monipuoliset kartat

b-bark-ohjelmisto käyttää laadukasta MML:n julkaisemaa kartta-aineistoa, jonka käyttöoikeus kuuluu ohjelmistolisenssiin. Käytössä on maastokartat Suomesta, Norjasta ja Virosta sekä ilmakuvat Suomesta ja Virosta. Myös tilarajat ja kiinteistötunnukset ovat mukana.

Kartat ovat erittäin tarkkoja ja niitä voidaan suurentaa menettämättä tarkkuutta. Karttaa voidaan myös pyörittää laitteen näytöllä.

Voit myös käyttää omia karttoja skannaamalla paperisen kartan, lisäämällä sen puhelimeen ja kalibroimalla sen. Kätevä ominaisuus alueilla, joista ei ole saatavilla laadukasta kartta-aineistoa sähköisessä muodossa kuten Venäjä ja Baltian maat.

b-bark on käyttövalmis paketti

Pannan mukana toimitetaan laadukkaat 2×2200 mAh 18650 Li-ion akut, laturi (verkkovirta + auto).

Katso lisää: b-bark.com
Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin
PlaqueOff Animal
PlaqueOff Animal
CHINCHILLA & DEGU COMPLETE 500g
CHINCHILLA & DEGU COMPLETE 500g
Näyttelytalutin, musta
Näyttelytalutin, musta
Pet Head De Shed Me Miracle Deshedding Rinse -hoitoaine, 354 ml
Pet Head De Shed Me Miracle Deshedding Rinse -hoitoaine, 354 ml
Koiran turvavaljaat
Koiran turvavaljaat
Trixie Denta Fun kumitanko köydellä 9 cm/37 cm, minttu
Trixie Denta Fun kumitanko köydellä 9 cm/37 cm, minttu
kuluitta
Tarjoukset
Chewies Kanamakupalat
Chewies Kanamakupalat
2.56€  3.20€
ruusuportti
Rekku Rescuit